10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *